Nieuws

Schleedoorn Elektro: ‘Uw probleem mijn uitdaging!’

Geplaatst door:

Huissen. Op elektro-installatiegebied kun je het niet zo gek maken of Paul Schleedoorn heeft er een oplossing voor. Al ruim 11 jaar runt hij zijn eigen bedrijf en heeft menig karwei geklaard. Moet een terrein belicht worden, een mooie tuin uitgelicht of daar waar geen ruimte meer is voor een stapcontact, maar wel licht moet zijn, schakel dan Schleedoorn Elektro in.
‘Uw probleem mijn uitdaging!’, zo zegt Paul, de installateur die ook het nodige werk verricht in duurzame energie, zoals zonnepanelen en zonnecollectoren vwnmlre.

Als je een nieuwe groepenkast met meer groepen wilt, als er steeds een stop uit de meterkast springt of als er nieuwe elektriciteitsleidingen gelegd moeten worden, wie neem je dan in de arm? Dan ga je naar Schleedoorn Elektro, de erkende elektrotechnisch installateur in Huissen. Lid van Uneto-VNI. Dan ben je verzekerd van goede kwaliteit en vakmanschap.
Ook voor badkamer- en keukeninstallatie werkzaamheden of als er een computernetwerk moet worden geïnstalleerd; ook dat is werk voor Paul, die voor vele bedrijven en particulieren in de regio onderhouds- en servicewerkzaamheden verricht.

Een groeiende markt is de duurzame energie what are agile processes. Informeer eens naar de mogelijkheden van onder andere zonnecollectoren, zonnepanelen, warmtepompen en windmolens. ‘Dat brengt een hoger rendement op dan je spaargeld!’

Paul Schleedoorn is klantvriendelijk, verleent service, die vroeger zo gewoon was en berekent geen voorrijkosten.

Schleedoorn Elektro is gevestigd aan Griend 30 in Huissen; telefoon 06-40046153; www.schleedoornelektro.nl.

Bron: Gemeente Nieuws, woensdag 20 maart 2013.

 

0
%d bloggers liken dit: