Nieuws

Installatie journaal

Geplaatst door:

10 vragen aan Paul Schleedoorn.

 1. Met welk project ben je nu bezig?
 2. Wat al even afgerond is, maar wat ik graag wil noemen is de herbouw van Prom Art. Dit is een bedrijf dat handelt in relatiegeschenken. Ze zitten hier in Huissen en hun pand is in 2008 afgebrand. De brand is ontstaan in een er naast gelegen plasticverwerkingsbedrijf. Er zijn toen op het industrieterrein in totaal 4 bedrijven in de as gelegd.
 3. Wat installeert u hier?
 4. De totale elektrotechnische installatie. De voorzieningen voor de ontruimingsinstallatie, de inbraakinstallatie en het computernetwerk. En verder de algemene verlichting, reclameverlichting en noodverlichting.
 5. Vanaf wanneer bent u bij dit project betrokken?
 6. Vanaf oktober 2008 ben ik erbij betrokken. In eerste instantie heb ik alles gekeurd en gekeken in hoeverre de installatie nog te gebruiken was na de brand. Het voorste gedeelte van het pand was niet afgebrand, maar door de hitte vergaan. Hiervor kon geen garantie worden afgegeven, dat de installatie fatsoenlijk zou werken. Alles is er uiteindelijk nieuw ingezet.Hoe bent u aan deze opdracht gekomen?
 7. Via inschrijving.
 8. Wat is lastig of moeilijk bij dit project?
 9. Het korte tijdbestek was lastig. Ik had een paar mensen ingehuurd. Met gemiddeld twee man hebben we aan dit project gewerkt. We zijn in april 2009 begonnen en toen stonden alleen de muren van het voorste gedeelte van het pand overeind. 11 September moest alles worden opgeleverd.De dakdekker was ook nog eens aan de verkeerde kant begonnen om het dak dicht te maken. Dat is op zich niet zo’n probleem, maar in juni hebben we verschrikkelijke regenbuien gehad. De stucadoorsspecie kwam zo van de muren zetten. Je kon toen niets doen. Maar het is toch gelukt. Op 10 september waren we om 5 uur klaar.
 10. Wat valt hier mee?
 11. Het ophangen van de kabelgoten. Er zit nergens een systeemplafond in, het heeft een industriële look. Alles is zichtwerk Get More Info. Verder was er een goede klik tussen de onderaannemers en de aannemer. Als er ook maar een partij een beetje had dwarsgelegen dan hadden we de opleverdatum nooit gehaald.
 12. Welk product is bij de uitvoering van dit project vooral handig?
 13. We hebben een andere ophanging gebruikt voor de goten. Dat is met staalkabels opgehangen. Trilux leverde ook staalkabels om de verlichting op te hangen, dus dat had dezelfde look. Dat is ophangen en uitlijnen, dat werkte erg goed.
 14. Werkt u met andere partijen samen?
 15. Met de loodgieter en met de airco-installateur.
 16. Wanneer moet dit project worden opgeleverd?
 17. Het is 11 september opgeleverd.
 18. Weet u al wat uw volgende project wordt?
 19. Exclusieve woonhuizen in de Bloemstraat hier in Huissen.
0
%d bloggers liken dit: